servicii

Serviciile Drop au fost gândite pentru a putea fi ușor adaptate la orice tip de client și diferite tipuri de bunuri pentru transport.

Livrări în aceeași zi

Oferim partenerilor noștri soluții eficiente din punct de vedere al costurilor și timpului prin posibilitatea de a ajunge mai repede la clientul final prin livrări în aceeași zi, în doar câteva ore de la plasarea comenzii.

Servicii personalizate de livrare și externalizări de flote

Ne adaptăm după ADN-ului clientului și oferim servicii personalizate pentru companiile care caută anumite soluții specifice de livrare.

De la livrare în 30 de minute, la livrări cu volum mare sau proiecte punctuale de distribuție, suntem mereu gata să facem față provocării.

Micro-fulfillment pentru
e-commerce

Oferim partenerilor din industria de e-commerce soluții de depozitare și expediere rapidă în hub-urile noastre situate central în toate orașele în care suntem prezenți.
În acest fel putem ajunge în doar câteva minute la clientul final care are nevoie de un produs livrat urgent, fie că este un cadou pentru cineva drag sau un produs indispensabil pentru derularea business-ului.

parteneri:


Colaborarea cu Drop înseamnă pentru noi eficiență, flexibilitate și implicare. De-a lungul celor aproape 10 ani de când facem livrări în București alături de ei, coletele au ajuns întotdeauna la timp și în condiții ideale, iar curierii au fost mereu prieteneoși și flexibili. Nu în ultimul rând, ne bucurăm să avem parteneri oameni cu care împărtășim aceleași valori: ne dorim un oraș respirabil și mai puțin aglomerat, iar Drop face o treabă minunată prin livrările eficente pe bicicletă în București.

-

Contemporia


Clienții noștri apreciază mult acest serviciu extra pe care îl putem oferi. Mai exact, că își pot comanda produse indiferent de categoria din care fac parte și că pot oferi cadouri de sărbători, zile de naștere chiar în ziua respectivă. De asemenea, ne mulțumesc că livrarea este ireproșabilă, curierii îi apelează și țin cont de programul lor, un client chiar ne-a menționat că livratorul ,,a avut un comportament exemplar,,

-

Cărturești


După prima noastră întâlnire cu Drop ne-am dat seama că sunt niște oameni serioși și foarte experimentați în domeniu. Am început colaborarea mai încet, dar mereu ne-am înțeles bine și am reușit să găsim soluții prin care am îmbunătățit împreună serviciul de food delivery pe Tazz. Caracteristicile principale ale companiei sunt profesionalismul și corectitudinea, au doar bicicliști profesioniști și foarte bine instruiți, și sunt foarte deschiși la comunicare, tot timpul își asumă responsabilitatea asupra celor discutate și la fel asupra unor probleme în cazul rar în care apar.

Alin Șerban

CEO, Tazz


Pentru noi era esențial ca livrarea coletelor către clienții noștri să se realizeze într-un mod cât se poate de sustenabil, totodată în condiții de maximă siguranță - de acceea am optat pentru serviciile Drop. După mai mult de 10 luni de colaborare, concluzia este că serviciile oferite de către Drop nu doar că sunt sustenabile, dar echipa a dat dovadă promptitudine, flexibilitate și ingeniozitate (în tratarea eventualelor situații problematice), fiind orientați  către soluții și clienți.

Ioana Tănase

ONO - despachetărie


Am început colaborarea cu Drop chiar în timpul stării de urgență. Au fost foarte receptivi și amabili ca să îndeplinească cerințele noastre și să ne ajute să susținem business-ul intr-o perioadă dificilă. Iar, de atunci, colaborarea noastră a decurs și se desfășoară în continuare într-o manieră profesionistă, benefică ambelor companii. Recomand cu drag echipa profesionistă și entuziastă de la Drop!

Galea Daniel

CEO & Co-Founder

Pentru mai multe detalii

contactează-ne

Avantajele Drop

Eliminăm fluctuația
forței de muncă

300+ de curieri independenți calificați

Acoperire

București, Cluj-Napoca, Timișoara, Oradea, Târgu Mureș, Brașov, Ploiești, cu planuri de extindere și în alte centre urbane mari din România

Optimizare

ajustăm numărul curierilor conform fluxului de comenzi

Administrare

totul e rezolvat cu o singură factură

Responsabilitate

orice responsabilitate legată de flota de livrare cade în sarcina Drop (recrutare, training livratori, organizare ture, etc.)

Costul echipamentului

furnizăm noi echipamentul curierilor și mijloacele de transport (biciclete, e-bike, cargo-bike, e-scuter)

Soluții soft dedicate

integrare în interfața de delivery/sistem de dispatching

Contactează-ne

*Required

Mulțumim! Mesajul tău a fost înregistrat!

Oops! Nu am reușit să trimitem formularul.

Aplică să devii un curier Drop!

alătură-te unei comunități de rideri independenți

AFLĂ MAI MULT