de ce să devii un curier drop?

Alătură-te unei comunități de rideri independenți și bucură-te de ore flexibile și câștig competitiv​​.

Flexibil

fii propriul tău șef și lucrează când vrei

Tipuri diferite de livrări

poți să alegi dintr-o varietate de misiuni. Poți să livrezi colete pentru magazine online, mâncare de la restaurante care au contract direct cu noi sau prin intermediul unei platforme de livrare precum Glovo, Tazz sau Bolt.

Comunitatea Drop

cunoaște curieri faini și bucură-te de evenimentele noastre

E-Flota

reduce timpul de livrare și deplasează-te prin trafic fără efort: închiriază un vehicul din flota noastră de e-bike-uri și e-scutere - un efort mai puțin depus înseamnă că poți să lucrezi mai mult și să câștigi mai mulți bani

de ce vei avea nevoie?

PFA sau CIM

poți fi un colaborator independent (PFA) sau să devii angajat cu contract individual de muncă (CIM)

Smartphone

vei primi misiunile printr-o aplicație specială

Bike / e-Scuter

aceasta va fi armăsarul tău de încredere pe 2 roți, dacă nu ai deja unul poți închiria din flota noastră

avantajele drop

Suport local dedicat curierilor

Service pentru biciclete

Suport legal

Evenimente & comunitate de bicicliști

Transparență: comunicare deschisă

Flotă electrică de închiriat

Service
pentru
biciclete

Transparență: comunicare deschisă

Suport local dedicat curierilor

Flotă
electrică
de închiriat

Transport
Zero
Emisii

Curieri cu training profesionist

faq

Ce e drop?

Noi suntem Drop și credem că există o nevoie urgentă pentru soluții logistice urbane sustenabile. A venit vremea să preluăm controlul asupra orașelor noastre.
Ne propunem să facem mediul urban mai curat, mai sigur și mai accesibil.

Ce trebuie să livrez?

Poți livra colete sau plicuri pentru magazine online, cabinete de avocatură, bănci, laboratoare de tehnică dentară, producători de lentile, precum și pachete cu mâncare de la restaurante care au contract direct cu noi sau prin intermediul unei platforme de livrare precum Glovo, Tazz sau Bolt.

Ce beneficii voi avea?

Curierii noștri se bucură de mai multe avantaje în cadrul firmei precum: bonusuri de performanță, echipament de protecție impermeabil, servicii de mentenanță și piese la prețuri cu discount, asigurări de accident și răspundere civilă în trafic, discount-uri pentru închiriere și achiziție de vehicule electrice, dar și participarea la evenimente, petreceri și team-building-uri alături de colegi.

Cum putem colabora?

Putem colabora atât prin contract de colaborare PFA (Persoană Fizică Autorizată), cât și prin contract individual de muncă (CIM). Colaborarea prin PFA are avantajul că îți oferă flexibilitate totală să lucrezi când și cât vrei și în același timp să beneficiezi de venituri mai mari. Oferim asistență completă pentru înființarea și administrarea PFA-ului pentru a face totul mai ușor pentru tine.

Cum voi fi plătit/ă?

Tarifele variază în funcție de divizia pe care alegi să livrezi și de timpul alocat de tine pentru această activitate. Poți alege chiar să lucrezi pe mai multe divizii. Avem posibilitatea de a efectua plăți direct în cont sau încasare cash la sediu.